Welcome!

Sóc en Tom, coach lingüístic i professor d'anglès des de fa 15 anys. Vaig trobar la vocació per ensenyar arran d'una combinació de factors. 

Primer, tot i que vaig néixer i créixer a Barcelona, vaig tenir la sort d'aprendre anglès fins al punt que la majoria de gent dedueix que tinc arrels britàniques. 

Segon, la convicció que hi havia una desconnexió entre l'ensenyament de formal de l'anglès i la manera com realment s'aprèn un idioma. A la vida he estudiat algunes altres llengües, seguint sistemes diferents, i fins a nivells molt diferents. 

Ens trobem a les xarxes

Entre aquests idiomes, el francès, l'italià, el japonès, el gaèlic irlandès, el llatí i fins i tot l'èlfic (sí, dels de Tolkien, no em jutgeu :D). D'aquests, alguns els parlo amb més o menys fluïdesa i, amb altres, tindria problemes per recordar alguna cosa. El millor de tot plegat, l'acumulació d'experiències d'aprenentatge.

L'experiència aprenent i ensenyant idiomes m'ha dut per camins sovint poc ortodoxos. Sense anar més lluny, d'adolescent sempre vaig tenir la sensació que prenia més anglès jugant a videojocs d'aventures que de tot el que podia fer a classe. 

Potser era per immaduresa, tot i que segurament era perquè el millor aprenentatge només es dóna quan s'alineen la motivació personal i els estils d'aprenentatge, amb els mètodes i recursos que es posen a la disposició de qui aprèn.

Amb Take it English vull ajudar a millorar aquest encaix. Vull ajudar a fer que, qui aprengui anglès, ho faci de forma independent, motivada i conscient del seu procés personal. Acompanyar persones perquè coneguin quins recursos i metodologies els funcionen millor. En definitiva, persones que agafin les regnes del seu aprenentatge.

Aprendre un idioma és un procés apassionant i, cada millora, una raó per a l'autorealització i el creixement personal.

Agafa les regnes

gaudeix, 

Take it English.

photo-of-a-pathway-in-a-forest-1496373 (2)
Intercambios de idiomas

Com trobar intercanvis d'idiomes

Hi ha moltes maneres de trobar persones fantàstiques amb qui practicar idiomes. Quina sigui la millor per a tu dependrar del temps que vulguis o puguis dedicar a buscar, les ganes que tinguis...
C2

Nivell C2

Al nivell C2 pots entendre quasi tot el que llegeixes o sents, pots expressar-te de forma molt fluida, precisa i espontània fins i tot en situacions complexes, i pots interpretar i...
C1

Nivell C1

Al nivell C1 pots entendre la gran majoria de textos en anglès, relacionar-te de forma fluida, espontània i efectiva, i escriure de forma clara, detallada i organitzada sobre temes...