Apren anglès amb Netflix

Intentes aprendre anglès mirant pelis i sèries en versió original? Aquesta extensió per a Netflix pot ajudar-te a prendre encara més!
LanguageLearningWithNetflix

Las plataformas de streaming son una gran oportunidad para aprender inglés con las películas y series que más te gustan. Disfruta de todo el contenido disponible en su versión original en inglés y multiplica el tiempo de exposición al idioma, de forma agradable y motivadora. No se tu, pero para pasar la tarde, yo me quedo con una sesión de mi serie favorita antes que con un listening de un libro de ejercicios.

Un proceso natural al aprender inglés viendo pelis y series en versión original es empezar con subtítulos en tu idioma, después pasar a los subtítulos en inglés, y acabar con el challenge final quitando los subtítulos. Pero a menudo pasar de una fase a otra puede costarnos, dependiendo de de lo difícil del lenguaje que aparezca, los acentos, la velocidad a la que hablen, o lo acostumbrados que estemos a como hablan esos personajes en concreto. Por esto último, ver series enteras puede ser muy bieno para nuestro inglés.

Language Learning with Netflix

Para ayudarte a dar el paso y cambiarte a los subtítulos en inglés, la gente de Language Learning with Netflix nos trae esta fantástica extensión para google Chrome, que te permitirá interactuar con los subtítulos para sacarle aún más partido a tus pelis y series favoritas.

Funciones

  • Diccionario: Clicar en un palabra de los subtítulos nos va a dar definiciones de la palabra y su pronunciación.
  • Doble subtítulo: Podemos activar dobles subtítulos, en versión original y traducida.
  • Pausa automática: Podemos activar y desactivar la pausa automática después de cada frase para concentrarnos a entender una escena en concreto, tener tiempo de leer los subtítulos y no tener que andar rebobinado todo el rato. Que raro se me hace el concepto rebobinar hablando de vídeo en streaming.
Funciones en pantalla y Panel de Control

Catálogo

Esta extensión de Chrome funciona con un catálogo de hasta 500 series y películas, 300 de ellas disponibles en el catálogo de Netflix en España. Date una vuelta por su catálogo e inspírate para tu próxima sesión.  Además, también te damos la solución par ver contenido no disponible en tu territorio.

Instalación

Instalar esta extensión de Google Chrome es muy fácil. Solo tienes que darle a Install desde el sitio de Language Learning with Netflix y te llevará a la chrome web store, desde donde podrás instalar la extensión. 

Recuerda que al funcionar con Chrome, estas funciones solo estarán disponibles cuando accedas a Netflix desde tu navegador. No he encontrado nada similar para las aplicaciones de móvil, tableta o smart TV. Si encuentras algo así, ¡compártelo!

Coneixes el teu nivell d'anglès?

Endavant

Fes el test i descobreix-ho. Trigaràs menys de 10 minuts.
Som-hi!

Serveis

Prepara't per a la teva nova feina, per obtenir un certificat de nivell, per anar a viure a l'estranger, per preparar una prova d'accés o una entrevista, i per al que necessitis.

Descobreix tots els serveis

Language Coach és un acompanyament lingüístic integral per a qui vulgui incorporar l'aprenentatge de l'anglès al seu dia a dia, maximitzant els resultats de la teva dedicació de temps i esforç.

Descobreix tots els serveis

Uneix-te a un grup reduït de persones com tu, motivades a agafar les regnes del seu progrés i que valoren el temps que dediquen a tot allò que fan.

Descobreix tots els serveis

Comparteix

Comparteix a facebook
Comparteix a twitter
Comparteix a linkedin
Comparteix a email
Comparteix a whatsapp

Connecta amb Take it English

No et perdis cap post

take it english tom

Welcome!

Sóc en Tom, coach lingüístic i professor d'anglès des de fa 15 anys.

Aprendre un idioma és un procés apassionant, i cada millora una raó per a l'autorealització i el creixement personal. Amb Take it English, vull contribuir a un aprenentatge proactiu, independent i motivador.

Agafa les regnes, gaudeix, i Take it English.

També et pot interessar

Intercambios de idiomas

Com trobar intercanvis d'idiomes

Hi ha moltes maneres de trobar persones fantàstiques amb qui practicar idiomes. Quina sigui millor per a tu, dependrà del temps que vulguis o puguis dedicar a buscar, les ganes que tinguis de fer servir noves tecnologies o de treure la pols a les teves habilitats socials i de les teves preferències en general.

En aquest post, coneixerem pàgines i aplicacions per a intercanvis lingüístics i on trobar intercanvis a la nostra ciutat i, finalment, veure com trobar comunitats anglòfones en general, per practicar l'anglès sense la necessitat d'ensenyar nosaltres cap altre idioma.

Segueix llegint
leer en inglés

7 raons per llegir sèries de llibres en anglès

L'exposició a un idioma és clau en l'adquisició, tant de la nostra llengua materna com de segones llengües. I sí, llegir textos difícils (d'on esperem aprendre alguna cosa) de vegades pot resultar cansat, desmotivador i fins i tot tediós. Parar a consultar el diccionari cada 3 paraules no ens ajuda a gaudir de la lectura.
Però no patiu, hi ha maneres de donar la volta a la lectura en anglès! Avui us porto 7 raons per llegir sèries de llibres, i algunes recomanacions al final.

Segueix llegint
The CW - Content not available message

Com puc veure contingut d'altres països?

Sí, veure pel·lícules i series en versió original és genial per aprendre. Però de vegades hi ha vídeos, sèries i pel·lícules que estan bloquejades al nostre país.

Així que em vaig preguntar, com puc veure contingut d'altres països? Tot i que no en sóc expert techie, vaig fer una mica de recerca per ajudar amb aquest problema. Aquí van algunes solucions i trucs per treure tot el partit a les plataformes de streaming.

Segueix llegint
series para aprender inglés

Sèries per aprendre anglès segons el teu nivell

Sempre ens han dit que veure vídeos, pelis i sèries en anglès és molt bo per aprendre. Però, és veritat? Per què? Què és millor, veure pelis o sèries? Quines sèries són millors per al meu nivell? Què faig amb els subtítols?

Al nostre cervell li flipa la repetició de patrons, reconèixer coses, connectar-les. En aquest article veurem perquè veure sèries pot convertir-se en una eina especialment eficaç per aprendre anglès i com treure'ls molt més partit.

Segueix llegint